Om oss

En unik festival med god musikk, god mat, midtnattsol og nydelig natur. Det var utgangspunktet når Ole Martin Olsen og Arne Kristian Torbergsen så for seg å starte opp Gressholmanfestivalen. 

Publikum

I 2019 så Gressholmanfestivalen for første gang dagens lys. Allerede første år fikk festivalen mange besøkende, og det ble bestemt at dette måtte gjentas. For å fortsette utviklingen av festivalen, ble John Arne Kvile og Pekka Johnsen med på teamet.  

Familiefesten

Gressholman har alltid vært et yndet mål for barnefamilier på sommeren. Derfor var det også helt naturlig at Gressholmanfestivalen skulle ha en familiedag. Her blir det lagt til rette at også festivalens yngste deltakere kan få kjenne på festivallivet gjennom god musikk og underholdning fra scenen, muligheten til å bli kjent med dyrelivet på gården og i fjæra, samt gjennomføre morsomme aktiviteter som skaper både puls og latter. Familiedagen er også et lavterskeltilbud for alle barnefamilier.  

Gressholman

Gressholmanfestivalen har ambisjoner om å vokse som festival. I årene som kommer vil vi jobbe for å få store artister som trekker ennå flere til festivalen. God musikk, unike omgivelser og opplevelser for store og små i alle aldre er noe av det som alltid skal kjennetegne Gressholmanfestivalen.