Bli frivillig!

Som frivillig på Gressholmanfestivalen, får du med deg hele festivalen og organiseringen for å gjennomføre en festival. Samtidig er du en viktig brikke for å tilrettelegge for at alle festivaldeltakerne skal få en god opplevelse.  

Ulike oppgaver –  Du får god opplæring og oppfølging til å mestre oppgavene på de ulike stasjonene.  

Servering / Bar

I baren er det ofte et høyt tempo. Med smil og smittende humør sørger vi for at våre gjester får servert øl, vin, brus og småsnacks.  
For å jobbe i baren må du være over 18 år.  

Billettsalg & kontroll

I billettkontrollen er du den første som tar imot festivaldeltakere. Jobben går ut på å sette festivaldeltakerne i stemning mens du sjekker at billettene er gyldige. Din jobb er også å kontrollere at gjestene ikke har med seg drikke eller andre uønskede gjenstander inn på festivalen.  

Rigging & montering

I forkant og i etterkant av festivalen trenger vi et team som kan hjelpe oss å rigge opp og rigge ned. Her er det både store og små oppgaver.  

Miljø

Et festivalområde er alltid mye hyggeligere når området når det er toalettpapir på toalettene og søppeldunkene er tømt. Miljøgruppas jobb er å rusle rundt på hele festivalområde og sørge for at området ser pent og innbydende ut gjennom varierte oppgaver. I miljøgruppa jobber vi i små grupper. Har du meldt deg som frivillig sammen med venner, kan vi selvsagt ordne at dere får jobbe i samme gruppe.  

Vakt

Vaktenes jobb på området er å passe på at festivaldeltakerne har det bra. Skulle det oppstå situasjoner eller hendelser, kan vaktene bistå med å få kontroll på disse. 

Trafikkavvikling

En god trafikkavvikling handler om å ta imot våre VIP-gjester og artister som kommer ned til området. Du viser hvor gjestene og artistene kan gjøre og parkere.  

Meld deg som frivillig i en av regionens mest unike festivaler!

For spørsmål om det å være frivillig, kan du ta kontakt med vår frivilligsjef: John Arne Epost: post@gressholman.no eller telefon 970 37 185

Vi trenger frivillige fra torsdag kveld til rigging, fredag fra ca. kl 15, lørdag formiddag (Familiedagen), lørdag fra ca. kl 15 og søndag til nedrigging/rydding. 

Vil du være med? Send epost post@gressholman.no eller sms til 97037185