Atlantic Rollers

Grytøybandet Atlantic Rollers har en historie på over 40 år. På Gressholmanfestivalen 8.juli stiller en ny versjon av bandet, men låtene og sounden er så absolutt av det gamle gode slaget.

 Atlantic ble startet i 1975, og herjet i nordnorske bygdelokaler og hoteller på 1980-tallet. I nyere tid har bandet hatt en rekke opptredener, blant annet spilt for fulle hus på Nordlendingen, flere konserter og show. Atlantic Rollers var også en av artistene i Nordic Hall da boka om Harstads musikkhistorie ble lansert i oktober 2022.

 Gjengen er igjen samlet og intensjonen er den samme som før, å spille litt og ha det artig i lag. Dagens besetning er Martin Kristian Skoglund (trommer), Halvard Steen (bass), Bjørn Aune (gitar), Kjell Skoglund (gitar) og Arne Johan Norheim (tangenter).

 Repertoaret er uten fiksfakserier, og spillelisten består av trivelige coverlåter, i tillegg til at bandet også har en del eget stoff. Atlantic Rollers er også kjent for sitt gode humør på scenen, og gleder seg til å opptre på Gressholmanfestivalen.

Flere artister

Tribute to Elton John - Vidar Nilsen med band

Vidar Nilsen med band

Les mer om artisten

Sigrund Sparboe med band

Sigrund Sparboe med band

Med sin unike tilstedeværelse og nydelige musikk, leverer Sigrun Sparboe med band alltid en helt unik musikkopplevlse. Det er bare å glede seg.
Mer om artisten

Rikingan

Rikingan

På med danseskoene! Med Rikingan som første band på scenen lover vi at dansefoten ganske kjapt vil svinge seg.
Les mer om bandet